Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Black Cat Boat Tent Airframe 338cm csónaksátor

385.000 Ft
355.900 Ft (280.236 Ft + ÁFA)
29.100 Ft 8%
Menny.:db
(1)

Black Cat Boat Tent Airframe H: 338cm S: 220cm M: 110cm

 

STABIL CSÓNAKSÁTOR: A szél és az időjárási körülmények ellenére stabil minden hajótípuson.
ULTRASTABIL: Légkamrákból álló rendszer biztosítja a gyors összeszerelést a horgászhelyen, és biztonságos stabilitást ad gyorsan haladó hajó esetén is.
CSÓNAKOS SÁTOR: Stabil belső réteggel ellátott csónaksátor rugalmas összeszereléssel, mely védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, minden hajótípushoz.
BIZTONSÁGOS ÉS VÍZÁLLÓ: A sátor két rétegből áll, a külső réteg véd az esőtől, a belső pedig a páralecsapódástól.
RUGALMAS ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ: Felfújható csónakokra, műanyag vagy alumíniumpadlóhoz könnyen és sokoldalúan használható 3,80 méteres hosszúságtól.

Cikkszám: ZB_9989001
Elérhetőség: RAKTÁRON 5-9 MUNKANAP
Szállítási díj: 3.690 Ft

Leírás

Az innovatív Black Cat Boat Cave 2.0 átdolgozása, mely lényegében egy teljesen új, rendkívül erős, ám ugyanakkor rugalmas, felfújható nagynyomású csövekből készült tartószerkezetben különbözik elődjétől. A felfújható szerkezetet keresztboltozat formában tervezték meg további hosszanti merevítőkkel a csúcsig, amely rendkívüli stabilitást ad vezetés közben erős szélben és viharban egyaránt. Kívül helyezkedik el egy vízálló réteg, mely ellenáll 5.000 mm-es vízoszlop nyomásának, míg a páralecsapódástól védő belső sátorréteg a szerkezet belsejéhez van rögzítve. Ennek eredményeként a rendelkezésre álló hely maximálisan kibővül, miközben a sátor mérete változatlan marad.Mindkét hosszanti falra egy átlátszó ablak lett helyezve, melyek kívülről sötétíthetők egy sátorszövetből készült kiegészítő huzattal. Mindkét ablakot egy üvegszálas rudakkal kifeszített előtető védi. Az előtető elvezeti a felesleges esővizet az ablaktól.A középen elválasztott bejáratot egy pánik zárral egészítették ki, hogy vészhelyzetben gyorsan el tudja hagyni a sátrat. A padlóig érő ajtó belsejébe az esetleges ólomsúlyok megtartása érdekében tépőzáras zsebek lettek varrva, mely minimalizálja az ajtók csapódását erős szélben. A bejáratnál lévő nagy ablak lehetővé teszi a botspiccekre való rálátást. Időjárástól függően az ablakokat az alatta lévő szúnyoghálókkal helyettesítheti. Az orr felőli bejárati ajtó teljes kerületét tépőzárral látták el az elülső rész nagyobb esőállóságának biztosítása érdekében. Itt is található egy nagy átlátszó ablak, mely szintén kívülről besötétíthető. Az orrész a tetején is található egy előtető, mely szabad kilátást eredményez kifelé. A tat részen már bizonyított előtetőt itt is üvegszálas rudakkal alakították ki, hasonlóan az ablakokhoz, amely ha nincs használatban, tépőzáras hevederekkel rögzíthet a fősátor szerkezetéhez.A 3,4 m hosszúság és a 2 m átlagos szélesség miatt a Boat Cave 3.0 mindenféle hajótípusnál használható. A sok egyedi rögzítési pont D-gyűrűk formájában rugalmas és biztonságos rögzítést biztosít a hajó oldalfalához.

BLACK CAT ONLINE KATALÓGUS OLDAL ITT!

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 01. 15.
Nagyon praktikus a BLACK CAT BOAT TENT AIRFRAME sátor, mert gyorsan fel lehet fújni és össz lehet állítani! Stabil, mert siklásban haladva sem tépi le a menetszél! Nem kevés pénz, de ha azt veszem, hogy nagyjából ennyiért akartak legyártani és megvarrni egy sátort a csónakomra ami nem is felfújható, akkor ez még olcsóbb is!