Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Browning Xenos Advance Feeder 3,90m ML 80g feeder bot

69.300 Ft
35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA)
33.310 Ft 48%
Menny.:db
Nem értékelt

Browning 3,90m Xenos Advance Feeder ML Testcurve: 80g S: 233g

 

MAGAS MINÖSÉGŰ KOMPONENSEK: a Xenos Advance Feeder horgászbot több magas minőségű összetevőt tartalmaz. Parafanyél EVA betéttel, behajtható horogfül, könnyű, stílusos orsótartó, karcsú, 40 T blank, magas minőségű, nagy gyűrűk.
NAGYON KÖNNYŰ ÉS KÉNYELMES VELE A HORGÁSZAT: ezek a feeder botok könnyűek és harmonikus akciójukkal veszi le a horgászt a lábáról. Nagyobb halak fárasztása is nagy élményt nyújt.
TÖKÉLETES BOTVÁLASZTÉK: feeder botok a természetes tavakon, folyókon dévér és bodorka horgászatához, valamint method feeder a telepített tavakhoz a ponty horgászatához.
ELEGÁNS MEGJELENÉS: az egész botsorozat elegáns és időtlen megjelenéssel rendelkezik.

Cikkszám: ZB_12218390
Elérhetőség: DEC.27 utáni beérkezéssel!
Szállítási díj: 2.889 Ft

Leírás

A feeder horgászatot megélni és érezni! Mindegy, hogy tavi, folyóvízi, csatorna, vagy method feeder horgászatról van szó, a Xenos Advance botcsalád érzékenységével és elegáns megjelenésével a legtöbb szituációhoz a legjobb választás! A Xenos Advance botcsalád mindenkit elvarázsol a magas minőségű, érzékeny és vékony 40 tonnával tömörített karbon blankjával, feszes gerincével és puha közép és spicctagjával. Ezzel az akcióképpel tökéletes viselkedést mutat a nagyon pontos és távoli dobásoknál. A fárasztásnál a puha felső botrész igazi élményt nyújt. Nagyobb halak fejrázását is lazán kivédi, így a halvesztés és zsinórszakadás minimalizálva lett. A nagyméretű acélbetétes gyűrűk sima, súrlódásmentes futást biztosítanak a zsinórok széles spektrumának. A spiccgyűrűk különlegesen nagyméretűek annak érdekében, hogy a dobóelőkék csomói is simán át tudjanak rajtuk futni. A vékony, optimalizált spiccek tökéletesen mutatják a kapást, minden egyes rezdülést továbbítanak. A nyéltag EVA burkolata ideális, csúszásmentes fogást biztosít, ami a legfontosabb a hosszú dobásoknál a „húzó kéznél”. A bottesten behajtható horogszem található az egyszerű tárolást szem előtt tartva. Elegáns megjelenés a legmodernebb botépítési technológiával és sok okosság, ami teszthorgászainkon – Jens Koschnick és Martin Siwon - keresztül épült a botba. A Xenos Advance M80 3,90 m-es hosszban egy finom, univerzális feeder bot tavi és csatorna horgászatokhoz, valamint kisebb sodrású folyókhoz. A 60 méter feletti dobások elérése nem jelent vele problémát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.