Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DAM FZ Z1 POWER JIG 2,70M 15-40G 2R

80.300 Ft (63.228 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
DAM FZ Z1 POWER JIG 2,70M 15-40G 2R
Cikkszám: D60064
Elérhetőség: RAKTÁRON 1-2 NAP!
Szállítási díj: 2.889 Ft

Leírás

A "Zero Kompromisszum" kifejezés tökéletesen leírja a vadonat új fejlesztésű felsőkategóriás Z1 sorozat minden egyes botjához való hozzáállást tervezéskor és gyártáskor.



Mindegyik modell különálló tagként lett tervezve tervezi és fejlesztve az új fejlesztésű eredeti JAPÁN TORAY Hi-END GRAPHITES XXX-fast TC46 karbon alapanyagból, amely alapanyag minden olyan újdonságot tartalmaz ami jelen pillanatban technikailag elérhető és lehetséges.



A Z1 pergetőbotok 4 fő szempont alapján lett tervezve, akció - egyensúly - érzékenység - válaszidő. A Z1 botok alap készlete csakis kizárólag a legjobb alapanyagokból építkezik, mint a SeaGuide K-vezetők, a SeaGuide orsó tartók és a kiváló minőségű Japan EVA markolat, amely olyan módon van kialakítva, hogy a bot egyensúlyát és súlyát is pozitív módon befolyásolja.



Az EFFZETT Z1 a az egyik legmagasabb teljesítményt produkálja! A boton elhelyezett karbon díszítő elemek sem matricák vagy egyéb fake kiegészítők, hanem valóban szövött karbon szövetek, melyek nem csak a dizájnt szolgálják, hanem valódi funkciót látnak el, azaz megerősítik a bot azon részeit ahol arra szükség van, de valóban szépek is!

Paraméterek

Bot hossza (cm) 270CM /9'
Dobósúly (gramm) 15-40G

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.