Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Delphin Magma PENTA etetőkosár 40g

622 Ft (490 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Delphin Magma PENTA feederkosár 40g 1db
Cikkszám: 101002630
Elérhetőség: RAKTÁRON 1-2 NAP!
Szállítási díj: 9.223.372.036.854.775.808 Ft

Leírás

A PENTA kosár egyedi tulajdonságaival fogja felhívni magára a figyelmet. Nemcsak a sajátos MAGMA dizájnja miatt, hanem a kosár ötletes formája és súlyozása miatt is.

Az ötszög alakú kosár tömör és erős drótból készül. Ez a forma megakadályozza, hogy a ketrec meghajoljon töltés közben, és javítja a csalogatóanyag jobb víz alatti eloszlását is. A szokásos négyzet keresztmetszethez képest több helyet biztosít az etetőanyagnak.

A súlya tökéletes a hosszú dobásokhoz és gyorsabb süllyedést eredményez. Ráadásul a jobb súlyeloszlásnak köszönhetően sokkal könnyebben kitekerhető. A kosár alján öt szeg található, melyek célja, hogy a kosár a helyén maradjon a mederfenéken még az erősebb patakokban is, vagy fokozott halaktivitás esetén. A kosár formája és súlya a garancia rá, hogy mindig megfelelő pozícióban helyezkedik el a mederfenéken, miközben a súlyozása mindig az aljzat felé néz. A kosár rendelkezik egy meghosszabbított mozgó szárral és egy forgóval, így könnyen rögzíthető a szerelékhez. A különböző felhasználási célokhoz megfelelően többféle súlyban kapható.

Ha egyszerre 12 azonos súlyú etetőkosarat vásárol, egy praktikus bemutatódobozban szállítjuk ki őket.

Technikai információ:
A feeder kosár mérete: 52x32x24mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.