Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Delphin STRONG Cat transp. 0,80mm 31,4kg 1000m

17.124 Ft (13.483 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt

Delphin STRONG Cat transp.

Cikkszám: 101003580
Elérhetőség: RAKTÁRON 3-5 MUNKANAP
Szállítási díj: 2.590 Ft

Leírás

Rendkívüli harcsázó monofil zsinór extrém helyzetekhez, amely lehetővé teszi, hogy a felszereléséből a maximumot hozza ki. A zsinórra rendkívüli kopásállóság jellemző, amely a hagyományos zsinórok többszöröse. Nagyszerűen ellenáll a zsinór ütközéseinek az akadályokban. Legfontosabb tulajdonsága azonban a zsinór rendkívüli rugalmassága. Ez a tulajdonság a harcsázó zsinór kiválasztásánál a legfontosabb, mivel lehetővé teszi a zsinór rövid idejű túlterhelhetőségét olyan határesetekben, amelyek főként olyankor keletkeznek, amikor a hal távolsága a bottól igen rövid, így az egész szerelékre extrém nyomás van kifejtve. A STRONG CAT nem tartalmaz semmilyen felületi kopásálló réteget, amely alkalmazása és alkalmazási folyamata jelentősen csökkenti a zsinór teherbírását.

Az átmérő szerinti teherbírások:
0,50mm/15,0kg
0,60mm/20,5kg
0,70mm/28,6kg
0,80mm/31,4kg
1,00mm/45,8kg

Megjegyzés: A zsinór teherbírását korlátozó tényezőjét a csomó jelenti. Abban az esetben, ha a zsinóron nem kívánt csomót észlel, azonnal távolítsa el a zsinór részét egészen a csomóig, és ismételten kösse meg a végszereléket. A csomókötés módja jelentős hatással van annak teherbírására. A csomó meghúzását ezért lassan végezze.

Delphin garancia: Az átmérőt érintő adatok a címkén valósak. A konkurens zsinórokkal való összehasonlításkor ne a címkén szereplő adatokat hasonlítsa össze! Ugyanis a Delphin csak valós értékeket szolgáltat. Megengedett tolerancia: +/-10%.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.