Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DYNAMITE BAITS SOURCE HARD HOOKB 20MM

3.800 Ft (2.992 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt

DYNAMITE BAITS THE SOURCE HARD HOOKB 20MM BOJLI- 48 ÓRÁS OLDÓDÁSSAL

Ugyanazok az összetevők, mint a hozzáillő bojlis termékcsalád és ugyanaz a szivárgás, de keményített, lassabb bontású változatban. Tökéletes, ha horogcsalira van szüksége ahhoz, hogy hosszú ideig végezze munkáját, vagy leküzdje a kellemetlen fajokat.

Pontyhorgászatainkhoz, a Hard hookbait-einkhez olyan receptet dolgoztunk ki, amely megőrzi a bojli minden jóságát, de 48 órás leállást biztosít – ahelyett, hogy csak a bojlit szárítaná, hogy keményebb legyen a csali! Normál csalitűvel továbbra is hajszálazhatók – nincs szükség csalifúrókra! Ez azt jelenti, hogy teljesen biztos lehetsz abban, hogy amikor a ponty felbukkan, a horogcsali olyan jó lesz, mint amikor a vízbe került. Két változatban kapható: 14/15mm vagy 20mm.

Cikkszám: ADY041573
Elérhetőség: RAKTÁRON 1-2 NAP!
Szállítási díj: 2.190 Ft (8.000Ft kosárérték felett szállítható!)

Leírás

Ugyanazok az összetevők, mint a hozzáillő bojlis termékcsalád és ugyanaz a szivárgás, de keményített, lassabb bontású változatban. Tökéletes, ha horogcsalira van szüksége ahhoz, hogy hosszú ideig végezze munkáját, vagy leküzdje a kellemetlen fajokat.

Pontyhorgászatainkhoz, a Hard hookbait-einkhez olyan receptet dolgoztunk ki, amely megőrzi a bojli minden jóságát, de 48 órás leállást biztosít – ahelyett, hogy csak a bojlit szárítaná, hogy keményebb legyen a csali! Normál csalitűvel továbbra is hajszálazhatók – nincs szükség csalifúrókra! Ez azt jelenti, hogy teljesen biztos lehetsz abban, hogy amikor a ponty felbukkan, a horogcsali olyan jó lesz, mint amikor a vízbe került. Két változatban kapható: 14/15mm vagy 20mm.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.