Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HUMMINBIRD SOLIX 10 Chirp Mega SI+ GPS G3 érintő képernyős halradar jeladóval

1.402.200 Ft (1.104.094 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt

HUMMINBIRD SOLIX 10 Chirp Mega SI+ GPS G3 érintő képernyős halradar jeladóval 

Ha a Helix halradarból hiányolja az érintő képernyőt, akkor a Solix model lesz az Ön ideális választása! 

A SOLIX 10 CHIRP MSI+ G3 olyan élvonalbeli technológiákat ötvöz egyben, mint a MEGA Side Imaging+, a MEGA Down Imaging+, a Dual Spectrum CHIRP Sonar és az AutoChart Live egy ultratiszta Cross Touch® érintőképernyős kijelzővel. Használja ki a nagy 10,1 hüvelykes érintőképernyős, testreszabható és felosztható nézetekkel és beállításokkal rendelkező kijelző előnyeit, amelyek lehetővé teszik, hogy több technológiát lásson egyszerre, és gyorsan megtalálja, amit keres a kényelmes oldalsó menüben. Használja ki a beépített Wi-Fi és NMEA 2000 hálózati teljesítményét, valamint Bluetooth® és Ethernet csatlakozások a Humminbird, Minn Kota és Cannon One-Boat Network™ termékcsaládjával való kompatibilitás érdekében.

Modell SOLIX 10 CHIRP MEGA SI+ G3
Termékkód 411530-1
Sorozat SOLIX
UPC 0082324054914
Kijelző mérete - átlós 10,1"
Kijelző Pixel Matrix 1280H x 800V
Transducer mellékelve XM 14 HW MSI T
Kompatibilis valamivel Minn Kota US2 Sonar, Minn Kota beépített MEGA DI, Minn Kota Talon/Raptor, Minn Kota i-Pilot Link, Minn Kota beépített MEGA SI, MEGA Live, AIS, NMEA 2000, MEGA 360, Radar, AutoPilot, One - Hajóhálózat
Jellemzők Érintőképernyő, MEGA élő képalkotás, hálózatkezelés, leképezés, beépített GPS, Bluetooth, oldalsó képalkotás, kettős spektrumú CHIRP, beépített leképezés, MEGA képalkotás+, Wi-Fi
Memóriakártya nyílás Kettős Micro SD
Sonar-standard Dual Spectrum CHIRP, MEGA Side Imaging+, MEGA Down Imaging+
Cikkszám: 596954
Elérhetőség: RAKTÁRON 3-5 MUNKANAP
Szállítási díj: 9.223.372.036.854.775.808 Ft

Leírás

 • Cross Touch® interfész: Irányítsd halkeresőjét az érintőképernyő vagy a billentyűzet segítségével – ez rajtad múlik. Bármilyen menünavigáció, amelyet az érintőképernyőn végezhet, a billentyűzeten is elvégezhető, gyors és intuitív hozzáférést biztosítva a technológiákhoz az Ön feltételeinek megfelelően, helyzetétől és körülményeitől függetlenül.
 • Személyre szabott élmény: Használjon intuitív felhasználói felületet és oldalsávmenüt, amelyek testreszabható beállításokat és nézetkombinációkat biztosítanak, hogy a horgászélményt teljesen sajátossá tegyék.
 • ÚJ, kétmagos processzor: Az ultrareszponzív interfésznek és a továbbfejlesztett feldolgozási teljesítménynek köszönhetően bármilyen feladatot gyorsan és egyszerűen elvégezhet.
 • Airmar® Transducer ID: Azok számára, akik kiegészítő 2D Airmar jelátalakítókat szeretnének telepíteni, a SOLIX G3 transzducer azonosítót biztosít a gyors és egyszerű beállítás érdekében.
 • Iparágvezető Humminbird szonár: MEGA Side Imaging+, MEGA Down Imaging+ és Dual Spectrum CHIRP szonárral felszerelve, hogy a halakon tartsa. A MEGA Imaging+ akár 250 hüvelykes nézetet biztosít a csónak mindkét oldalára, a Dual Spectrum CHIRP pedig kivételes 2D szonárt mutat kiváló célelválasztással és haltisztasággal.
 • Belső GPS és Humminbird alaptérkép: Továbbfejlesztett alaptérképünk tiszta rálátást biztosít a víz alatti terepre és a környező érdekes pontokra, így teljes magabiztossággal horgászhat és navigálhat. Azonosítson bójákat, napjelzőket, veszélyeket, kikötőket, körvonalakat, mélységjelzőket és még sok minden mást. Tartalmaz több mint 10 000 tó térképét, valamint az Egyesült Államok kontinentális part menti lefedettségét
 • Prémium chart-kompatibilis: A Humminbird a prémium chart opciók legteljesebb kínálatát kínálja a horgászok számára mindenhol. Az alábbiakban teljes képet kaphat a világról a Humminbird LakeMaster® és CoastMaster™ termékeinek opcionális térképeivel, valamint a kompatibilis Navionics® térképekkel.
 • AutoChart Live: Készítsen valós idejű térképeket horgászhelyeiről, hozzáféréssel a szabadalmaztatott Humminbird® LakeMaster® funkciókhoz. Hajózás közben térképezze fel a mélységi körvonalakat, a fenék keménységét és a növényzetet. Nyolc (8) óra beépített felvételi idővel alapfelszereltség, és kompatibilis az AutoChart Zero Line SD-kártyákkal a gyakorlatilag végtelen AutoChart Live térképezési kapacitás érdekében.
 • Egycsónakos hálózat kompatibilis: Sok Humminbird modell zökkenőmentesen integrálódik és kommunikál a Minn Kota motorokkal és a Cannon Optimum leágazókkal, hogy mindenhol több funkciót és képességet biztosítson a horgászok számára. Használja ki a vízen töltött időt a One-Boat Network exkluzív hajóvezérlésével és halfogási funkcióival.
 • Ethernet hálózat: A nagy sebességű Ethernet lehetővé teszi egy nagy teljesítményű, professzionális horgászrendszer felépítését. Könnyen csatlakoztathat több halkeresőt, vagy frissíthet olyan kiegészítő technológiákra, mint a Minn Kota i-Pilot Link és a Humminbird CHIRP Radar.
 • Bluetooth: Vedd át az irányítást közvetlenül Humminbird képernyőjéről a vezeték nélküli kommunikációval a kompatibilis Talon és Raptor sekélyvízi horgonyokhoz, valamint a Cannon Optimum alátámasztókhoz. A további funkciók közé tartozik a Humminbird FishSmart App vezeték nélküli szoftverfrissítése, valamint az okostelefonok értesítéseinek megjelenítése a Humminbird készüléken.
 • Beépített NMEA 2000 hálózati kapcsolat: csatlakoztasson egy kiegészítő NMEA 2000 hálózatot a vezérlőfejhez a még több információért; a hajó teljesítményétől az időjárási és vízi körülményekig, mindezt az NMEA 2000 hálózattal érheti el.
 • Kompatibilis a CZone® Contact 6, Contact 6 Plus és digitális kapcsolóeszközökkel
 • Tartalmazza a vezérlőfejet, a képernyő fedelét, a kereszttartóra szerelhető jelátalakítót, a rögzítő hardvert, a tápkábelt és a gimbal tartókonzolt (az opcionális RAM-tartó nem tartozék). A termékre 2 év korlátozott garancia vonatkozik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.