Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MADCAT WHITE DELUXE G3 2.75M 150-350G harcsázó bot

61.260 Ft (48.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt

MADCAT WHITE DELUXE 2.75M 150-350G harcsázó bot Ez a MADCAT White Deluxe botok harmadik generációja. Ez az új széria olyan

botokat hoz, amelyek tökéletesen alkalmasak Európa hatalmas folyóinak, például a

Dunának, Rajnának, a Rhonénak vagy a Pónak a horgászatához. Hosszúak, félig parabolikusak

és gyakorlatilag törhetetlenek a nano-karbon blank anyagnak köszönhetően!

Ha elegendő erőt szeretnél egy 2,5 méteres harcsa irányításához még az erős

sodrásban is, akkor erre az eszközre van szükséged. A csúcsminőségű SeaGuide

alkatrészekkel, beleértve a gyűrűket és az orsótartót, teljesen felkészített botok,

amelyek a spiccüktől a nyelükig minőséget sugároznak.

Cikkszám: 1603771
Elérhetőség: RAKTÁRON 3-5 MUNKANAP
Szállítási díj: 2.590 Ft

Leírás

MADCAT BOTOK JELÖLÉSEI ÉS JELENTÉSE:


NANO 150: Technológia, amely Torayca T1100G nanoötvözet karbonnal csökkenti a blank összsúlyát, és növeli annak szilárdságát, törési ellenállását, dobóképességét és a műcsalik feletti kontrollt.


NANO200: A Nano11K150-hez hasonló technológia, amely Torayca T1100G nanoötvözet karbon használatával még tovább csökkenti a blank teljes tömegét, és nagyon magas szintre növeli szilárdságát, törési ellenállását, dobási képességeit és a csalik feletti kontrollt.


TCS 24: A 24T Toray karbon blankok erősek, ugyanakkor elég rugalmasak ahhoz, hogy elviseljék a szélsőséges íveket. Minden körülmények között hibátlanul teljesítenek, és elviselik az extrém terhelést. A TCS24-es botok ideálisak mind a kezdő horgászoknak, mert könnyen viselik akár a helytelen bánásmódot, mind a tapasztalt horgászoknak, akiknek valóban a törés határáig kell kihasználniuk egy botot.


TCS 30: A gyorsabb karaktert az extrém hajlást is elviselő rugalmassággal kombinálva a 30T Toray karbon blankok erőt, sebességet és különleges rugalmasságot

biztosítanak a horgászbotnak. A TCS30-as botok tökéletesek azoknak a horgászoknak, akik a kemény igénybevételnek is ellenálló blankot keresnek. 


LOW FRICTION CONTROL: A blank speciális, tekercs alakú belső szerkezete lehetővé teszi, hogy a zsinór simábban csússzon át a boton, így az orsó fékje jobban reagál, és meghosszabbítja a zsinór várható élettartamát.


DURAGRIP 70: A bot markolata 70-es keménységű EVA anyagból készült, amely kiváló és kényelmes fogást biztosít minden körülmények között, még nedves

kézzel is.


DPS REEL SEAT: A kizárólag kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, nagy nyomáson préselt orsótartók kivételes teljesítményt és stílusos, visszafogott megjelenést kínálnak. Rugóacél gyűrűkkel és biztos fogást nyújtó rögzítőcsavarokkal rendelkeznek.


DURAGRIP STC: A Dura Grip STC a zsugorcső bevonatú EVA rövidítése, amely növeli a nyél tartósságát és az általános tapadást.


DOUBLE LOCK REEL SEAT: A DLRS jelzésű botok dupla rögzítőcsavarral vannak felszerelve, hogy biztosítsák az orsó biztonságos rögzítését a boton.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.